pasta-kossu

Pasta-Kossu

Kika gärna in Synne och Elinas egna blogg här 🙂 

Du behöver:
Matlagningsgrädde
Crème fraiche med smak av soltorkade tomater
Vanlig crème fraiche
Fetaost
Skinka (helst rökt)
Soltorkade tomater
Lasagneplattor
Passerade tomater
Vanlig riven ost
Friska tomater eller ruccola

Du gör så här:

Först lägger man lasagneplattorna i lite vatten, så de blir mjuka. Sätt därefter ugnen på 225 grader. Hacka skinka, fetaost och soltorkade tomater – och blanda med båda creme fraischen till en smet. Rör ihop passerade tomater och grädden i en egen skål på sidan om. Lägg en lasagneplatta på en skärbräda och lägg lagom med smet i mitten, rulla ihop till en rulle och lägg den därefter i en gratängform. Gör så många rullar som du har lasagneplattor. Häll så över grädden och passerade tomater, ringla över med önskad mängd riven ost. Grädda i ugnen i cirka 25-30 minuter. Servera med tomater, ruccola eller annat friskt tillbehör. Bon appetit!

 

pastakossu

Kommentera